Du er her: Hjem LEDIGE STILLINGER

Sykepleier (2. gangs utlysning)

Ledig stilling

DEL:

 

I pleie og omsorgstjenesten Nord, Torsken kommune, er det ledig 100% fast stilling som sykepleier, for snarlig tiltredelse.

Arbeidssted er for tiden Pleie og omsorg Nord, stillingen inngår i gjeldende turnus

 

Pleie og omsorg  Nord består av Gryllefjord sykehjem . I tillegg til hjemmetjeneste og boligtjeneste. Vi har eget institusjonskjøkken i sykehjemmet. Arbeidsoppgaver er varierte og byr på faglige utfordringer.

 

Søkere må ha bachelor innen sykepleie. Det er en fordel om du har kjennskap til Profil, men ingen krav. Opplæring vil bli gitt. Førerkort klasse B er ønskelig.

 

Arbeidsoppgaver vil være å sette pasientens/ brukers trivsel og trygghet i fokus. Faglig ansvar, pleie og omsorg til mennesker med ulike behov. Vi har et fokus på å ivareta og inkludere pårørende med et nært samarbeid.

 

Aktuelle søkere må påberegne innkalling til intervju. Erfaring innenfor arbeidsområde, personlige egenskaper som egnethet, god samarbeidsevne, løsnings- og resultatorientert og bidra til et godt arbeidsmiljø vil bli vektlagt. Stillingen har 6mnd prøvetid.

 

Annet

Stillingen er administrativt underlagt virksomhetsleder for Pleie og omsorg.

Avlønning iht. sentrale og lokale tariffavtale som gjelder for stillingen.

 

Pensjonsordning i KLP.

 

Det kreves politiattest ved tilsetting.

 

Søknad med CV sendes Torsken kommune, Servicetorget, 9380 Gryllefjord eller pr. epost postmottak@torsken.kommune.no snarest eller inne 29 mars 2019.

Spørsmål angående stillingen kan rettes til virksomhetsleder PLO Nina Frantzen, telefon 909 63 526.