SIDEN ER UNDER OPPDATERING


Vi jobber med å oppgradere siden vår, og den vil derfor være utilgjengelig en liten stund fremover. Vi beklager de ubeleiligheter dette måtte medføre, men vi er straks tilbake!
Torsken kommune

TW_140

Tom Waits-festivalen lørdag 7.11-09 i Gryllefjord.

DEL:
Vi har den store glede og kunne ønske forfatter Barney Hoskyns, fra London, velkommen til festivalen vår. Han har skrevet det nærmeste noen har kommet, en biografi om Tom Waits, så dette skal bli spennede!

Stortingsrepresentant Tove Karoline Knutsen åpner festivalen og vil også å bidra musikalsk. Se program med alle som opptrer/deltar.

Stortingsrepresentant Tove Karoline Knutsen åpner festivalen kl 2100, i tillegg kommer Tove Karoline til å bidra musikalsk, dette bør alle få med seg !! -

            Se festival program....

Vi har den store glede og kunne ønske forfatter Barney Hoskyns, fra London, velkommen til festivalen vår. Han har skrevet det nærmeste noen har kommet, en biografi om Tom Waits, så dette skal bli spennede! Han kommer og forteller om prosessen det var og jobbe med Tom Waits, svarer på spørsmål, det blir også mulighet å få kjøpt signert bok.

barney hoskyns 400

- Det blir Bar med alle rettigheter. Finger food. 18 år. Leg.plikt. ( ikke medbragt ) Dørene åpnes kl 2000. cc 150.- - Hvis noen ønsker ( gratis ) overnatting, har vi flotte rorbuer, med plass til 6 + i hver. 200.- pr pers. ( det er for sengklær+ rengjøring ) Ta kontakt med Anne på tel 778 56 410 for booking.