Du er her: Hjem Ordførerens side
julehilsen[1]_500x333

Julehilsen

23. 12. 2013

Atter er et år snart over. 2013 har vært en begivenhetsfullt og spennende år for Torsken kommune. De fleste vil nok huske en snøfull påske full av utfordringer med bortfall av strøm, tlf., stengte veger og mye mye mer. Tror kommunen, innbyggerne, og besøkende allikevel klarte seg godt, og er flinke og ikke minst vante til å klare seg selv om infrastrukturen rundt oss blir hardt rammet. Det er imidlertid beundringsverdig at innbyggerne i slike situasjoner utviser slikt tolmod og forståelse for uforutsette hendelser når ekstrem været setter inn. Selv om vi hadde mye snø i april ble vi allikevel tilgodesett med en god sommer.

Kjære alle Torsken innbyggere og alle dere andre

24. 12. 2011
Vi nærmer oss 2011 – årets slutt, og et nytt år nærmer seg.
Det har vært valg i høst og vi har fått en del nye politikere i Torsken kommune. Det nye kommunestyret har allerede hatt 2 k-styre møter, og det virker som man skal få et godt samarbeidsklima blant de ulike politiske partiene i kommunen.
Som ordfører ser jeg fram til neste 4-års periode og gleder meg til å ta fatt på nye fire år sammen med gode politikere. Vil også nytte anledningen til å takke de politikerne som har virket sist periode for et flott samarbeid.
apning_ballbinge_200

ÅPNING AV FOTBALLBINGE VED MEDBY SKOLE – LØRDAG 22.OKTOBER 2011

24. 10. 2011
Kjære alle sammen.

Det er en stolt ordfører som fikk være med på åpninga av den første ”ballbingen” i Torsken kommune.
Håpe at dette kan være begynnelsen på tilretteleggen av denne type anlegg for aktivitetstilbud i kommunens mange bygder.

Det å kunne ha denne type anlegg vil garantert bidra til større aktivitet, antakelig ikke bare for barn og unge, men også for den litt ”eldre” del av befolkningen som bl. a. jeg etter hvert representerer. Torsken kommune kan skilte med mange, nå noe avdankede fotballspillere som helt sikkert også vil kunne bruke dette anlegget.

TORSKEN KOMMUNE – VALG 2011

24. 10. 2011
Årets kommune VALG i Torsken kommune hadde lister fra partiene, Senterpartiet (SP), Kystpartiet (KP) og Arbeiderpartiet (AP). Etter opptelling viste det seg at fordeling av representanter til kommunestyret ble som følger:

Hei, alle Torsken innbyggere

24. 12. 2009
Nå står julen og snart et nytt år for døren i de mange hjem.
Etter en nydelig høst med strålende høstvær har vi nå noen førjulsdager preget av uvanlig kaldt, men allikevel flott vær.
Håper flest mulig har mulighet til å nyte noen ekstra fridager og kunne være sammen med familien å feire en gledelig og fredfull jul. Noen av dere må også arbeide i jule og nyttårshelgene, men vil kanskje også ha noen fridager som kan tilbringes sammen med familie og venner.
For noen av våre innbyggere vil også julen være preget av ensomhet, med sine kjære langt unna.

Sommeren er for alvor på hell og høsten kommer fort.

25. 08. 2009
Etter en fin sommer med mye godt vær nærmer høsten seg med stormskritt. De fleste av oss har avsluttet ferien og startet opp med jobb og nye oppgaver og utfordringer. Håper Dere alle har hatt en fin ferie og er klar til nye arbeidsøkter både i privat og offentlig sektor.
Havneutbygging_gryllefjord_140

Havneutbygging i Gryllefjord

25. 03. 2009
Som det har framkommet i media har vi endelig fått til oppstart av havneutbygginga i Gryllefjord. Som de fleste kjenner til har havnesaken vært arbeidet med over mange år. Fiskeriministeren kom sommeren 2008 med lovnader om oppstart i 2010. Når statsbudsjettet ble lagt fram høsten samme år var det satt av 5 mill. i oppstartstilskudd til prosjektet I 2009.

Hei, alle sammen

27. 12. 2007
Ja, nå nærmer det seg et nytt år seg med stormskritt.
Ute preges været av mildvær, mørke og uvær. Håper selv om vi ikke til nå har fått snø, at alle lar julestemningen synke inn over seg og kan nyte jule- og nyttårs helgene i ro og fred.

Formannskapet07

Nytt formannskap og kommunestyre 2007-2010

25. 10. 2007
23.oktober 2007 ble det holdt konstituerende møte i Torsken kommune.